Arkkitehti- ja suunnittelupalvelut

ASSA ABLOY Entrance Systems auttaa täyttämään projektin asettamat vaatimukset suunnittelusta toimitukseen ja rakentamiseen.

Täällä voit tutustua asiantuntijoiden mielipiteisiin ja osaamiseen siitä, kuinka ihmiset, tavarat ja ajoneuvot virtaavat sujuvasti rakennuksiin ja niistä ulos. Arkkitehdit, tekniset määrittäjät ja ASSA ABLOYn arkkitehtikonsultit kertovat kestävän kehityksen vaatimusten täyttämisestä, toiminnallisuudesta, vaatimustenmukaisuudesta, projekteista, prosesseista ja esteettisyydestä.

Inspiraatiota on kaikkialla

Jokaiseen projektiin liittyy omat ainutlaatuiset haasteensa. Olemme osallistuneet useisiin projekteihin auttaen suunnittelijoita löytämään juuri oikean ratkaisun. Tutustu case-esimerkkeihimme.

Jokaisella sisäänkäynnillä on merkitystä

Jokaiseen projektiin liittyy omat ainutlaatuiset haasteensa. Olemme osallistuneet useisiin projekteihin auttaen suunnittelijoita löytämään juuri oikeat ratkaisut.

 

Ympäristöystävällinen rakennus -sertifioinnin saaminen

Sisäänkäyntiratkaisumme auttavat saamaan ympäristöystävällisen rakennuksen sertifiointeja, kuten BREEAM ja LEED. Konsulttitiimimme voi auttaa löytämään juuri oikean ratkaisun.

Automatically Green

ASSA ABLOY Entrance Systems -tuotteilla on ympäristöselosteet. Meillä on yksi maailman laajimmista ympäristöselosteluetteloista.

Tuote jokaiseen tarpeeseen

Tutustu laajaan sisäänkäyntiratkaisuvalikoimaamme. Ladattavia tuotetietoja ja teknisiä tietoja. Löydä itsellesi soveltuva ratkaisu.