Megadoor kuuluu ASSA ABLOY Entrance Systems -liiketoimintaryhmään

Etsitkö Megadoor-tuotteita? Olet siinä tapauksessa tullut oikeaan paikkaan. Megadoor-tuotemerkki on kuulunut ASSA ABLOY Entrance Systemsille jo jonkin aikaa. Löydät etsimäsi kangasnosto-ovet esimerkiksi lentokonehalleihin, telakoille, kaivoksiin ja muihin kohteisiin, joissa oviaukot ovat suuria.

Ensimmäinen Megadoor-kangasnosto-ovi kehitettiin vuonna 1973 metsäteollisuudessa käytettävää uunia varten, kun tarvittiin kookasta ja hyvin eristettyä ovea. Koko-, eristys- ja nopeusvaatimukset täyttävien ovien lisäksi Megadoor ryhtyi vuonna 1977 toimittamaan kookkaita lamelliovia. Yrityksen toiminta laajeni nopeasti kohteisiin, joissa oviin kohdistuu poikkeuksellisia tarpeita, kuten ilmailuala, telakat, kaivokset, jätteenkäsittely ja kierrätys.

ASSA ABLOY Group osti Megadoorin ja Crawfordin emoyrityksen Cardon vuonna 2012. Nykyään nämä tuotemerkit kuuluvat ASSA ABLOY Entrance Systems -liiketoimintaryhmään.  Sinulle tämä merkitsee sitä, että olemme koonneet osaamisen ja kokemuksen yhteen paikkaan. Tarjoamme edelleen ylivoimaisia Megadoor-kangasnosto-ovia, Crawford-teollisuusovia ja kuormauslaitteitaLentokonehalliovien lisäksi tarjoamme laajaa valikoimaa automaattisia jalankulku- ja pikarullaovia sekä huoltoa johtaville Besam- ja Albany-tuotemerkeille.

Tutustu tuoteryhmiin tarkemmin jäljempänä.