Crawford kuuluu ASSA ABLOY Entrance Systems -liiketoimintaryhmään

Etsitkö Crawford-tuotteita? Olet siinä tapauksessa tullut oikeaan paikkaan. Crawford-tuotemerkki on kuulunut ASSA ABLOY Entrance Systemsille jo jonkin aikaa. Löydät valikoimastamme haluamasi teollisuusovet: lamellinosto-ovet, taitto-ovet, kangasnosto-ovet ja pikarullaovet sekä kuormauslaitteet ja varusteet.

Crawford aloitti autotallien ovien valmistamisen 1950-luvulla ja laajensi liiketoimintaansa teollisuuden tarpeisiin. Ensimmäinen lamellinosto-ovi toimitettiin teollisuuskäyttöön Ruotsissa vuonna 1966. Tämän jälkeen Crawford alkoi erikoistua kuormauslaitteisiin, taitto-oviin ja pikarullaoviin.

ASSA ABLOY Group osti Crawfordin ja Megadoorin emoyrityksen Cardon vuonna 2011. Nykyään nämä tuotemerkit kuuluvat ASSA ABLOY Entrance Systems -liiketoimintaryhmään.  Sinulle tämä merkitsee sitä, että olemme koonneet osaamisen ja kokemuksen yhteen paikkaan. Tarjoamme edelleen ylivoimaisia Crawford-teollisuusovia ja kuormauslaitteita sekä Megadoor-kangasnosto-oviaTeollisuusoviesi täydentämiseksi tarjoamme laajaa valikoimaa automaattisia jalankulku- ja pikarullaovia sekä huoltoa johtaville Besam- ja Albany-tuotemerkeille.

Tutustu tuoteryhmiin tarkemmin jäljempänä.