Albany kuuluu ASSA ABLOY Entrance Systems -liiketoimintaryhmään

Etsitkö Albany-tuotteita? Olet siinä tapauksessa tullut oikeaan paikkaan. Albany-tuotemerkki on kuulunut ASSA ABLOY Entrance Systemsille jo jonkin aikaa. Löydät etsimäsi pikarullaovet esimerkiksi puhdastiloihin, valmistavaan teollisuuteen, koneiden turvaamiseen ja raskaan teollisuuden tarpeisiin.

Albany näytti suuntaa pikaovialalle kehittämällä maailman ensimmäisen kankaisen pikarullaoven Ruotsissa vuonna 1968. Yritys kansainvälistyi ja ryhtyi toimittamaan ovia useisiin kohteisiin, joissa tarvitaan nopeaa avautumista ja sulkeutumista, kuten valmistava teollisuus, kaivokset ja puhdastilat.

ASSA ABLOY osti Albanyn vuonna 2012. Se on nykyään ASSA ABLOY Entrance Systemsin tuotemerkki.  Sinulle tämä merkitsee sitä, että olemme koonneet osaamisen ja kokemuksen yhteen paikkaan. Tarjoamme edelleen ylivoimaisia Albany-pikarullaoviaPikarullaoviesi täydentämiseksi tarjoamme laajaa valikoimaa automaattisia jalankulku-, teollisuus- ja kangasnosto-ovia, kuormauslaitteita ja huoltoa johtaville Besam-, Crawford- ja Megadoor-tuotemerkeille.

Tutustu tuoteryhmiin tarkemmin jäljempänä.