Ovi avaa suunnittelijalle mahdollisuuden onnistua

Inspiroidu oviratkaisuista!

Ovet ovat enemmän kuin portteja sisään ja ulos. Ne ovat ihmisten ja tavaroiden sujuvan virran avaajia tai rajaajia, jotka mahdollistavat esteettömän, jatkuvan liikkeen ja tehokkaasti toimivan ympäristön. Ovet ohjaavat liikennettä sekä varmistavat lämpöä, puhtautta ja yksityisyyttä. Ne tuovat turvaa urbaanin ympäristön uhilta, säästävät energiaa, aikaa, voimia ja rahaa. Siksi ovet ovat jokaisen suunnittelijan mahdollisuus onnistua tai epäonnistua.

Tämän tietää enemmän kuin hyvin arkkitehti Riku Aramo. Hän on kotimaisen käyttöarkkitehtuurin konkari ja lähes kolmen vuosikymmenen ajan suunnitellut rakennuksia, joissa ovien rooli on kriittisen tärkeä.

Uutuusovi sulavaan liikenteeseen kaikissa olosuhteissa

Uusi ASSA ABLOY OH1042S -pikalamellinosto-ovi on huippuluokan oviratkaisu, joka pitää rakennuksen liikenteen sulavassa vauhdissa. Tarkan suunnittelun ansiosta oven jokainen osa on turvallinen, luotettava, kestävä ja tiivis.

Pikalamelli-nosto-ovi on suomalaisten olosuhteiden pelastus

Nopea ja ketterä pikalamellinosto-ovi on suomalaisen arkkitehdin luottoratkaisu ja rakennuksen käyttäjän paras kaveri. Pikalamellinosto-oven kiistattomin valtti on sen nopeus. Sekunneissa avautuva ja sulkeutuva ovi tarjoaa useita etuja.